MODERN

Xiaomi Roborock 2 Robot de Aspirare – Specificații, Păreri și Preț

CLICK PE BUTON ȘI VEZI REDUCERILE DE ASTĂZI PENTRU ASPIRATOARE!

Xiaomi Roborock 2 este unul dintre cele mai bune aspiratoare, un model de top, care a primit doar recenzii pozitive din partea cumpărătorilor. În acest articol mi-am propus să îți ofer cele mai importante informații despre produs, îți voi dezvălui locul de unde îl poți cumpăra la un preț bun, dar și părerile generale despre acesta.

Aspectul

În ceea ce privește designul lui Roborock 2, trebuie să știi că avem de-a face cu un aspirator robot, unul de mici dimensiuni așadar, care are un diametru de doar 35 de cm și o înălțime de 9.65 cm.

Aspect Xiaomi Roborock 2

Întreg dispozitivul cântărește doar 3.5 kg, așadar el poate fi manevrat și mutat cu ușurință de către absolut orice persoană. Ba mai mult, acest mic robot de aspirare va putea fi depozitat fără probleme în orice spațiu.

Modelul vine în culoarea albă, iar materialele din care este fabricat par de o calitate superioară, fiind implicit rezistent la eventuale lovituri.

Aspirator Robot Xiaomi Roborock 2

Trebuie să știi faptul că aspiratorul Xiaomi Roborock 2 se va conecta la dispozitive mobile cu ajutorul funcției Wi-Fi. Pe ecranul telefonului, de exemplu, vei putea urmări întreg traseul pe care dispozitivul l-a efectuat în casa ta și chiar vei putea seta o mulțime de amănunte.

Produsul este dotat cu o mulțime de senzori speciale, ce îi permit să se deplaseze în casă fără probleme, ocolind de unul singur eventuale obstacole.

Un alt lucru interesant este dat de faptul că dispozitivul se va deplasa automat la stația de încărcare atunci când bateria este pe sfârșite, deci poți scăpa chiar și de această grijă!

Specificații

Specificații Xiaomi Roborock 2

Aspiratorul robot de la Xiaomi vine cu o baterie reîncărcabilă care oferă o autonomie mai mult decât generoasă, mai precis de două ore!

Vorbim despre un aspirator ce poate funcționa atât pe suprafețe umede, cât și uscate. El este unul fără sac, iar capacitatea de colectare pe care o deține este de 0.48 litri. Destul de bună dacă ne gândim la dimensiunea aparatului.

Pe lângă faptul că te vei bucura de o aspirare eficientă, Xiaomi Roborock 2 folosește chiar și funcția de mop, adică va șterge în urma sa orice tip de suprafață lucioasă!

Păreri despre Xiaomi Roborock 2

În concluzie, consider că Xiaomi Roborock 2 este un aspirator ideal pentru persoanele care doresc să scape de grija aspiratului. Acest mic dispozitiv va face toată treaba pentru tine, iar asta la o calitate neașteptată.

Vorbim totuși despre un model de top, care poate face parte cu ușurință din categoria celor premium. Concret, îl recomand chiar și clienților pretențioși.

Cât Costă?

Preț Xiaomi Roborock 2

Dacă vrei să cumperi robotul de aspirare Xiaomi Roborock 2, trebuie să știi că el este disponibil în magazinele de specialitate la o ofertă de aproximativ 3000 RON. Fii totuși fără grijă! Am găsit pentru tine un preț mai avantajos, ce poate fi văzut cu un simplu click mai jos! Spor la cumpărături!

Cum folosești aspiratorul Xiaomi Roborock 2?

Iată, mai jos, un videoclip care îți va prezenta cele mai importante detalii despre acest robot de aspirare marca Xiaomi.

https://www.youtube.com/watch?v=U2xpwdZh0KQ
9.5 Total Score
Robot de aspirare de nota 10!

Xiaomi Roborock 2 este unul dintre cele mai inteligente aspiratoare de pe piață. Vorbim despre un model performant, care a primit doar recenzii pozitive din partea utilizatorilor.

PROS
  • Multiple funcții
  • Aspirare umedă și uscată
  • Autonomie generoasă
  • Lipsa efortului
CONS
  • Prețul ușor ridicat
User Rating: 5 (3 votes)

CLICK PE BUTON ȘI VEZI REDUCERILE DE ASTĂZI PENTRU ASPIRATOARE!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

VEZI REDUCERILE ZILEI LA ASPIRATOARE >>

REDUCERI ASPIRATOARE!