Rowenta RO3786 – Review, Specificații, Păreri și Preț

Vă invit să descoperiți aspiratorul fără sac Rowenta Compact Power RO3786, un model extrem de apreciat în rândul cumpărătorilor, care impresionează la absolut fiecare capitol. În rândurile următoare vă voi prezenta care sunt specificațiile cele mai importante care definesc acest aspirator, dar și părerile generale despre acesta.

Design

Rowenta RO3786 este un aspirator care cântărete doar 4.5 kilograme, el având o lățime de 27.5 cm și o înălțime de doar 29 cm. Dispozitivul este foarte ușor de depozitat în orice spațiu din casă, dar, mai ales, el este ușor de manevrat în timpul procesului de aspirare.

Design Rowenta RO3786

Materialele din care a fost confecționat sunt de o calitate bună, fiind în același timp foarte ușor de curățat și îngrijit.

Capacitatea de colectare

Fiind vorba despre un aspirator fără sac, acest model marca Rowenta stă destul de bine în ceea ce privește capacitatea de colectare a prafului. Recipientul poate capta până la 1.5 litri de murdărie.

Capacitate Rowenta Compact Power RO3786

Avantajul este că el se golește foarte ușor, fiind de altfel facil de curățat, putând fi șters chiar și cu o cârpă umedă după golirea prafului.

Filtre și Accesorii

Împreună cu aspiratorul Rowenta RO3786 vei primi și toate accesoriile de care ai nevoie pentru a putea curăța locuința în cele ma bune condiții. Mai precis, în pachet vei găsi:

  • Perie standard;
  • Perie mică;
  • Accesoriu pentru blana de animale;
  • Accesoriu pentru spații înguste;
  • Accesoriu special pentru tapițerie.

Aspiratorul utiliezează două niveluri de filtrare. Vorbim despre un filtru montat în fața motorului, care are rolul de a-l proteja, dar și un filtru poziționat în zona orificiului de evacuare, care are capacitatea de a menține 99.98% din praful expirat!

Ba mai mult, filtrul este unul lavabil, ceea ce înseamnă că îl vei putea spăla atunci când el va fi prea murdar. Acest aspirator fără sac este ideal și pentru persoanele alergice, datorită eficienței sale de filtrare.

Specificații

Rowenta Compact Power RO3786 este dotat cu funcții precum derulator pentru cablu, indicator pentru recipient de praf plin, roți de dimensiuni generoase, pentru ușurință în manevrare, tub telescopic din metal.

Datorită motorului ce dezvoltă o putere de 750 W, cu acest mic aspirator vă veți bucura de o locuință perfect curățată, iar asta cu un zgomot redus, de doar 79 decibeli.

Preț Rowenta RO3786

Pret Rowenta Compact Power RO3786

Acest model de la Rowenta intră cu brio într-un top al celor mai bune aspiratoare, motiv pentru care îl recomand cu multă încredere!

Date fiind specificațiile notate mai sus, prețul de aproximativ 600 RON la care Rowenta RO3786 poate fi cumpărat este unul corect raportat. Totuși, te invit să accesezi butonul atașat mai jos, deoarece acolo vei găsi acest model la o ofertă mai bună, de care trebuie să profiți.

Cum aspiri cu Rowenta RO3786

Iată mai jos un videoclip care îți prezintă pe larg totul despre aspiratorul fără sac Rowenta RO3786!

10 Total Score
Excelent!

Rowenta Compact Power RO3786 este un aspirator fără sac excelent, care îți va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de o locuință perfect curățată!

PROS
  • Preț bun
  • Multe accesorii
  • Filtru lavabil
  • Eficiență în aspirare
CONS
  • Nimic
User Rating: 3.33 (3 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

%d bloggers like this: