PERFORMANT

Philips FC9921/09 – Review, Preț, Caracteristici și Opinii

CLICK PE BUTON ȘI VEZI REDUCERILE DE ASTĂZI PENTRU ASPIRATOARE!

Philips FC9921/09 este un super aspirator, unul ce face parte din top 10 aspiratoare la ora actuală. Astăzi, în articolul de față, vei descoperi toate informațiile importante despre el, asta pentru ca tu să fii la curent cu tot ceea ce produsul oferă înainte de a-l achiziționa. Te invit să descoperi caracteristicile pe care le deține, opinia mea despre el, dar și locul de unde îl vei putea cumpăra la un preț foarte bun!

Design Philips FC9921/09

După cum se poate vedea din imaginea atașată, acest aspirator încântă de-a dreptul la capitolul design. Modelul are un aspect modern, futurist și este confecționat din materiale de cea mai bună calitate.

Design Philips PowerPro Ultimate FC9921/09

Aspiratorul are o greutate de 6.2 kg, el măsurând 31 x 50.6 x 31.7 cm. Roțile de dimensiuni generoase și designul ergonomic îl face ușor de manevrat în timpul procesului de aspirare. În plus, acesta vine și cu două mânere care îți permit ridicarea sa atunci când situația o cere.

Filtre și accesorii

Philips PowerPro Ultimate FC9921/09 este dotat cu un filtru pentru motor lavabil, ceea ce înseamnă că atunci când se va murdări, îl vei putea spăla și reutiliza la nesfârșit.

Accesorii Philips FC9921/09

Filtrul de aer este un HEPA 13, unul dintre cele mai apreciate filtre de pe piață, ce are capacitatea de a păstra majoritatea particulelor de praf. Practic, în timpul aspirării, aerul expirat va fi unul curat, deci un atuu important chiar și pentru cei alergici. Împreună cu aspiratorul veți primi și toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a curăța eficient întreaga locuință. Printre acestea enumerăm periile speciale pentru covoare sau accesoriul destinat spațiilor înguste.

Caracteristici

Philips FC9921/09 este un unul dintre cele mai bune aspiratoare fără sac. Deși dezvoltă o putere de doar 650 W, tehnologiile folosite (NanoClean sau PowerCyclone 7), fac ca aspirarea să fie una excelentă, pe orice suprafață uscată.

În dotarea lui găsim un buton pentru derularea automată a cablului, butonul de on/off, iar tubul telescopic vine cu un sistem pentru variarea puterii.

Specificații Philips PowerPro Ultimate FC9921/09

Acest aspirator este chiar unul silențios! Modelul are un nivel al zgomotului de 75 decibeli. În plus, el utiiezează clasa energetică A, fiind așadar și un dispozitiv care nu consumă mult curent. Recipientul de colectare pentru praf are un volum de 2.2 litri, așadar unul foarte bun. Atunci când se va umple, va trebui doar să-l demontezi și să-l golești, apoi va fi gata de reutilizat!

Păreri despre Philips FC9921/09

Acest aspirator fără sac de la Philips a primit zeci de recenzii pozitive din partea utilizatorilor, lucru ce denotă calitatea sa superioară.

În opinia mea, modell este unul premium ce merită cu siguranță investiția, deoarece oferă funcții de ultimă generație, o eficiență excelentă de aspirare, dar și siguranța dată de un produs durabil.

Ce preț are?

Preț FC9921/09

Philips PowerPro Ultimate FC9921/09 costă undeva în jurul sumei de 2000 lei, fiind un preț corect raportat totuși la performanțele sale.

Eu îți recomand însă să îl cumperi din online, deoarece acolo ai șansa să-l găsești la o ofertă mai avantajoasă pentru tine. Spre exemplu, dacă vei da click pe butonul de mai jos, modelul Philips FC9921/09 este de găsit la un preț ceva mai bun!

Cum folosești aspiratorul fără sac Philips FC9921/09?

Am găsit pentru tine un videoclip care îți prezintă câteva detalii suplimentare despre acest super aspirator. Te invit să-l descoperi pentru a te informa chiar mai mult!

https://www.youtube.com/watch?v=cm0NP_5D6nk
9.5 Total Score
Aspirator Fără Sac de TOP!

Philips PowerPro Ultimate FC9921/09 este unul dintre cele mai bune aspiratoare fără sac! Te invit să-l descoperi pe larg, deoarece cu siguranță vei fi plăcut surprins de tot ceea ce oferă.

PROS
  • Tehnologie de ultimă generație
  • Designul
  • Funcțiile
  • Accesorii multiple
  • Putere bună de aspirare
  • Silențios
CONS
  • Prețul ușor ridicat
User Rating: 5 (3 votes)

CLICK PE BUTON ȘI VEZI REDUCERILE DE ASTĂZI PENTRU ASPIRATOARE!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

VEZI REDUCERILE ZILEI LA ASPIRATOARE >>

REDUCERI ASPIRATOARE!