IEFTIN

Karcher WD 3 – Review, Opinii, Caracteristici și Preț

CLICK PE BUTON ȘI VEZI REDUCERILE DE ASTĂZI PENTRU ASPIRATOARE!

Review-ul zilei îi este dedicat aspiratorului Karcher WD 3, unul multifuncțional, ce poate fi cumpărat la un preț excelent raportat la tot ceea ce oferă. Te invit, ca de fiecare dată, să citești cele mai importante detalii despre produs și să descoperi locul de unde îl poți cumpăra la o ofertă sub media pieței!

Design

Karcher WD 3 este un aspirator de top multifuncțional, ce încântă cu designul său compact. El vine în culoarea galbenă și se poate spune că atrage atenția.

Design Karcher WD 3

În dotarea sa găsim un mâner extrem de util pentru ridicare, dar și roți care permit o ușoară manevrare dintr-un loc în altul, fără efort practic din partea utilizatorului. Aspiratorul cântărește doar 5.5 kilograme și are următoarele dimensiuni: 50.3 x 38.8 x 34 cm.

Caracteristici

Așa cum vă spuneam, Karcher WD 3 este un aspirator multifuncțional, ceea ce înseamnă că poate folosi atât tipul de aspirare uscată, cât și cel de aspirare umedă.

Aspirare Umeda Karcher WD 3

Modelul este ideal pentru covoare, saltele, podele dure, parchet, exterior, gresie și aproape orice tip de suprafață.

Puterea motoroului este una excelentă, fiind de 1000 W. În același timp, trebuie să știi că avem de-a face cu un aspirator fără sac, iar capacitatea de colectare este cu adevărat una remarcabilă, ea fiind de 17 litri!

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că acest aspirator vine dotat și cu funcția de suflare a aerului!

Accesorii și Filtre

Împreună cu aspiratorul Karcher WD 3 veți primi diverse accesorii, iar aici ținem să amintim: accesoriul pentru spații înguste, perie specială, perie standard.

Filtru Karcher WD 3

Filtrul utilizat este unul special cu cartuș. Practic, poți aspira atât umed, cât și uscat, fără să fii nevoit să îl schimbi.

Păreri

În opinia mea, consider că avem de-a face cu un aspirator ieftin, dar de o calitate superioară. Merită achiziția din toate punctele de vedere, așa că îl recomand fără rețineri.

Preț Karcher WD 3

Pret Karcher WD 3

Așa cum vă spuneam, acest aspirator este unul bun și ieftin, el putând fi achiziționat la o sumă de sub 450 RON. Astfel, te invit să dai un simplu click pe butoanele din articol și să descoperi oferta zilei!

Review Karcher WD 3

Mai jos te invit să descoperi un review video pentru acest aspirator multifuncțional de la Karcher, pentru a descoperi mai multe informații utile despre el.

https://www.youtube.com/watch?v=hf4o1rIXYoU
10 Total Score
Aspirator Multifuncțional Karcher WD 3

Karcher WD 3 este un aspirator multifuncțional ieftin, dar care impresionează la toate capitolele.

PROS
  • Ieftin
  • Performant
  • Capacitate de colectare mare
  • Aspirare Umedă și Uscată
CONS
  • Nimic
User Rating: 4.75 (4 votes)

CLICK PE BUTON ȘI VEZI REDUCERILE DE ASTĂZI PENTRU ASPIRATOARE!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

VEZI REDUCERILE ZILEI LA ASPIRATOARE >>

REDUCERI ASPIRATOARE!