RECOMANDAT

Philips FC6404/01 – Review, Specificații, Preț și Opinii

CLICK PE BUTON ȘI VEZI REDUCERILE DE ASTĂZI PENTRU ASPIRATOARE!

0
(0)

Astăzi a venit timpul să îți prezint unul dintre cele mai bune aspiratoare, pe numele său Philips FC6404/01. Așa cum te-am obișnuit, te invit să descoperi cele mai importante specificații pe care produsul le deține, părerea generală despre acesta, dar și ce preț are acest model atât de apreciat de către cumpărători.

Design

După cum se poate vedea din imaginea atașată, Philips FC6404/01 are un design foarte modern. El cântărește doar 4.7 kilograme, fapt ce permite o ușoară manevrare.

Atunci când dorești să depozitezi aspiratorul de față, cu siguranță nu vei avea probleme, deoarece el ocupă foarte puțin spațiu. Vorbim despre un dispozitiv ce are o înălțime de 116 cm, o lățime de 25 cm și o adâncime de doar 18 cm.

Philips FC6404/01 – Aspirator 3 în 1

Deși la bază avem de-a face cu un aspirator vertical, Philips FC6404/01 este de fapt un dispozitiv 3 în 1. De ce? Pentru că acesta joacă multiple roluri. Mai precis, el asigură aspirarea clasică uscată, poate fi folosit pe post de mop (aspirare umedă) și, mai mult, poate deveni un aspirator de mână.

Nu este o glumă! Cei de la Philips au integrat în acest produs practic un aspirator de mână, detașabil, ideal pentru a fi folosit în locurile greu accesibile, după fiecare masă, în mașină și în orice alt loc ce necesită un astfel de dispozitiv.

Caracteristici

Când vine vorba despre caracteristici, FC6404/01 nu stă deloc rău. Modelul a fost dotat cu un motor puternic, ce folosește tehnologia specială PowerCyclone. Trebuie să știi faptul că aspiratorul folosește un acumulator, ce oferă o durată de funcționare mai mult decât suficientă, mai precis de până la 40 minute.

În timpul funcționării, aspiratorul emite un zgomot scăzut, de maximum 83 dB. În dotarea sa găsim și un recipient de colectare a prafului de 0.6 litri, ce este extrem de ușor de golit.

Printre funcțiile care merită amintite aflate în dotarea acestui aspirator Philips se numără: control pe mâner, rezervor de apă detașabil și, evident, bateria reîncărcabilă.

Accesorii

Accesorii Philips FC6404/01

Odată cu aspiratorul vertical Philips FC6404/01 veți primi de asemenea și câteva accesorii foarte utile: peria standard de aspirare, accesoriul special pentru blana de animale, dar și unul conceput pentru curățarea spațiilor înguste.

Păreri despre Philips FC6404/01

Utilizatorii acestui aspirator 3 în 1 Philips se arată a fi extrem de încântați de achiziție, modelul primind zeci de recenzii pozitive.

Eu consider că Philips FC6404/01 este un aspirator ce merită să fie cumpărat, pentru că oferă o mulțime beneficii și pentru că joacă rolul a trei produse distincte!

Cât costă?

Dacă te întrebi cât costă FC6404/01, trebuie să știi că el este de găsit la o ofertă medie de aproximativ 1600 RON în magazinele de profil. Totuși, eu te invit să dai click pe unul dintre butoanele din acest articol, deoarece ai șanse bune de a-l găsi la un preț mai bun!

Review video Philips FC6404/01

Iată, mai jos, un filmuleț de prezentare al aspiratorului despre care am discutat. Îți recomand să-l privești, deoarece așa te vei convinge de calitatea produsului!

https://www.youtube.com/watch?v=aVwfbq3gxkg

Ți-a plăcut acest articol?

Alege numărul de stele și votează:

Notă: 0 / 5. Voturi: 0

Până acum nu sunt voturi. Fii primul care votează!

9.5 Total Score
Philips FC6404/01

Philips FC6404/01 este un aspirator 3 în 1, care poate aspira uscat, poate juca rolul unui mop și chiar al unui aspirator de mână! Îl recomand cu multă încredere!

PROS
  • Funcția 3 în 1
  • Tehnologii avansate
  • Putere bună de aspirare
  • Acumulator performant
CONS
  • Prețul ușor ridicat
User Rating: 5 (1 vote)

CLICK PE BUTON ȘI VEZI REDUCERILE DE ASTĂZI PENTRU ASPIRATOARE!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AspiratorBun.ro
Logo