IEFTIN

Heinner HVC-MGRY1400-V2 – Review, Preț, Specificații

Heinner HVC-MGRY1400-V2 este un aspirator bun, care face parte din topul nostru de pe prima pagină! Azi am decis să-i acordăm un review dedicat, asta pentru ca tu să înțelegi mai bine calitatea acestui produs.

Design

Acest aspirator marca Heinner are un design modern și, ca un plus, el poate fi cumpărat în trei variante de culori: roșu, albastru sau gri.

Design Heinner HVC-MGRY1400-V2

Heinner HVC-MGRY1400-V2 are o greutate de doar 2.6 kilograme, ceea ce înseamnă că poate fi depozitat fără probleme, dar mai ales poate fi manevrat cu ușurință, greutatea sa fiind cu adevărat una redusă.

Caracteristici

Vorbim despre un aspirator ce poate funcționa pe multi-suprafețe. Acesta are o putere de 700 W și este dotat cu un buton ce îți permite setarea acesteia.

În plus, aspiratorul deține și un derulator automat de cablu. În plus, este important de menționat faptul că modelul folosește saci textili, iar capacitatea de colectare este una bună, adică de 3 litri.

Lungimea cablului este de 5 metri, ceea ce înseamnă că poate ajunge cu ușurință în majoritatea zonelor dintr-o cameră de dimensiuni obișnuite.

Accesorii

HVC-MGRY1400-V2 vine cu un tub metalic, iar capul principal este special conceput pentru suprafețe lucioase, dar și pentru covoare.

Pe lângă acesta, vei găsi în pachet și un accesoriu special conceput pentru spațiile înguste.

Preț Heinner HVC-MGRY1400-V2

review Heinner HVC-MGRY1400-V2

Heinner HVC-MGRY1400-V2 este un aspirator destul de ieftin, având un preț de achiziție de aproximativ 300 lei. Am căutat pentru tine o ofertă avantajoasă și te invităm să o vezi dând un simplu click pe butonul de mai jos!

9 Total Score
Ieftin și bun!

Heinner HVC-MGRY1400-V2 este un aspirator cu sac de calitate, dar care poate fi cumpărat la un preț sub media pieței!

PROS
  • Preț excelent
  • Capacitate de colectare generoasă
  • Putere bună
CONS
  • Nimic raportat la preț
User Rating: 5 (1 votes)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

%d bloggers like this: