IEFTIN

Bosch BHN20110 – Review, Specificații și Preț!

Bosch BHN20110 este unul dintre cele mai bune aspiratoare de mână de pe piață, fiind un model foarte apreciat de către cumpărători, pe care îl recomandăm și noi cu multă încredere. Vă invităm să descoperiți azi pe larg specificațiile sale, dar și locul de unde îl veți putea achiziționa la un preț sub media pieței.

Design

Design Bosch BHN20110

Aspiratorul de mână Bosch BHN20110 are un design modern și este construit din materiale de bună calitate. Acesta ocupă puțin spațiu, deci va putea fi depozitat fără probleme atât în casă, cât și în mașină dacă alegeți să-l cumpărați pe post de aspirator auto.

Modelul are următoarele dimensiuni: 36.8 cm x 11 cm x 13.8 cm și are o greutate de doar 1.4 kg, ceea ce înseamnă că poate fi manevrat cu ușurință de către oricine.

Specificații tehnice

BHN20110 este un aspirator ce poate fi folosit pe multi-suprafețe, care permite însă doar aspirarea uscată. Vorbim despre un model pe acumulator ce oferă o durată de funcționare de până la 16 minute.

Acesta folosește tehnologia High Airflow System ce îl ajute să fie foarte performant, în ciuda dimensiunii sale.

În dotarea lui găsim și următoarele funcții: filtru lavabil, baterie reîncărcabilă și indicator luminos pentru acumulator.

Accesorii

Accesorii Bosch BHN20110

Acest aspirator de mână marca Bosch vine împreună cu un accesoriu dedicat spațiilor înguste. Practic, veți putea aspira chiar și acele zone în care o cârpă sau un aspirator de dimensiuni mari nu pot ajunge. Accesoriul este ideal pentru a curăța zone precum: sertare, spațiile dintre scaunele auto și nu numai.

Cât costă Bosch BHN20110

Review Bosch BHN20110

Bosch BHN20110 este un aspirator de mână destul de accesibil, cu un preț de sub 400 lei. Îl recomandăm atât datorită performanțelor sale excelente, cât și pentru faptul că poate fi folosit atât în casă, cât și în mașină. În plus, vă invităm să dați click pe butonul de mai jos, deoarece acolo am găsit produsul la un super preț!

9.5 Total Score

Bosch BHN20110 este unul dintre cele mai bune aspiratoare de mână/auto de pe piață!

Perfomanțe
10
Preț
9.5
Autonomie
8
0
PROS
  • Filtru lavabil
  • Performanțe bune
  • Accesoriu spații înguste
CONS
  • Autonomia de sub 20 minute
User Rating: 5 (1 votes)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

%d bloggers like this: