PERFORMANT

Review Bosch BBS61PET2 – Ideal pentru animale de companie!

CLICK PE BUTON ȘI VEZI REDUCERILE DE ASTĂZI PENTRU ASPIRATOARE!

0
(0)

Într-o lume în care confortul și eficiența sunt tot mai căutate, aspiratoarele verticale reprezintă un punct central al gospodăriilor moderne. Bosch, un jucător consacrat în lumea electrocasnicelor, introduce BBS61PET2, un aspirator vertical conceput special pentru cei cu animale de companie. Cu o suită impresionantă de caracteristici și accesorii, acest model promite o curățare profundă și facilă.

Sistemul “Power for All”

Echipat cu un acumulator de 18 V, BBS61PET2 este parte a sistemului “Power for All” de la Bosch, ceea ce înseamnă că acumulatorul său poate fi folosit cu o gamă largă de alte unelte și dispozitive Bosch. Acest aspect aduce flexibilitate și eficiență, eliminând nevoia de a avea mai multe acumulatori și încărcătoare.

Filtrul Igienic PureAir

Pentru cei preocupați de calitatea aerului din locuință, filtrul igienic PureAir garantează că particulele mici și alergenii sunt eficient reținute, asigurând o atmosferă curată și sănătoasă în casă.

Peria ProAnimal

Un punct forte al acestui aspirator, peria ProAnimal este concepută special pentru a ridica eficient părul de animale de pe diverse suprafețe, de la covoare până la pardoseală dură.

Accesorii multifuncționale

    • Perie 2in1: O soluție perfectă pentru mobilier și tapițerie, această perie combinată oferă versatilitate și eficiență în îndepărtarea prafului și a murdăriei.
    • Duză lungă pentru spații înguste: Ideală pentru colțuri, sub mobilier sau alte spații greu accesibile.
    • Duză tapițerie XXL: O soluție mai mare și mai eficientă pentru tapițerii, această duză asigură o curățare în profunzime.

Volum colector de praf XL

Pentru cei care nu doresc să găsească o găleată pentru golirea colectorului de praf des, acest volum extins permite sesiuni mai lungi de curățare.

Preț

Cu un cost de 1300 lei, aspiratorul oferă un echilibru adecvat între preț și calitate, având în vedere setul său extins de caracteristici și fiabilitatea brandului Bosch.

Concluzie

Bosch BBS61PET2 reprezintă soluția ideală pentru gospodăriile cu animale de companie, combinând puterea și versatilitatea pentru a face față celor mai dificile provocări de curățare. Cu un set variat de accesorii și tehnologie de top, acest aspirator vertical promite să devină un aliat de nădejde în menținerea curățeniei în orice locuință. Pentru cei care caută un mix între performanță, calitate și preț, Bosch BBS61PET2 se dovedește a fi o alegere inspirată.

Ți-a plăcut acest articol?

Alege numărul de stele și votează:

Notă: 0 / 5. Voturi: 0

Până acum nu sunt voturi. Fii primul care votează!

9 Total Score

User Rating: 5 (1 vote)

CLICK PE BUTON ȘI VEZI REDUCERILE DE ASTĂZI PENTRU ASPIRATOARE!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

AspiratorBun.ro
Logo